De ce trebuie să apelați la o spalătorie profesională de covoare?

     Pentru a ne bucura de o viață sănătoasă, curățenia este esențială. Această condiție este valabilă și în cazul covoarelor, care în timp, pot acumula o mulțime de bacterii, microbi și acarieni care ne pot pune în pericol sănătatea.

     Este cunoscut faptul că spălatul manual al covoarelor este un adevărat chin, și efortul depus este enorm. În plus, prin spălarea manuală nu se pot îndepărta toate petele dificile, cu atât mai puțin bacteriile, microbii, praful și firele de păr, acumulate în timp. Este o curățire superficială. Mai mult decât atât, uscarea nu se poate face în exterior, covorul ud se va umple de praf, iar soarele va estompa culorile acestuia.

     Așadar, dacă pentru dumneavoastră este importantă igiena (nu doar curățenia de suprafață) și sănătatea, este recomandat să apelați la o spalatorie profesională de covoare.

Care sunt etapele spălării?

  1. După ce vă programați, venim în ziua și la ora stabilită de comun acord să vă ridicăm covoarele de la domiciliu.
  2. Odată ajunse la sediu, covoarele sunt examinate (pentru a stabili metoda de spălare) și măsurate (pentru a stabili costul).
  3. După măsurare, covoarele sunt desprăfuite, utilizând aparatură profesională, care "bate" și aspiră covorul în același timp, reținând praful și mare parte din murdărie.
  4. Spălarea covoarelor se realizează în două moduri, în funcție de tipul covorului și de gradul de murdărie rămasă după desprăfuire:
    • cu ajutorul unui "tren" de spălare automat care controlează electronic prespălarea (aplicarea detergentului), spălarea (care se face cu ajutorul a 3 perii rotative mobile, acoperind întreaga suprafață a covorului) și clătirea.
    • manual, cu ajutorul unei monoperii electrice pentru covoare mai delicate, sau cu un grad mai mic de murdărie.
  5. După spălarea covoarelor, se face clătirea cu apă, cu ajutorul unui vap de joasă presiune, pentru a evita deteriorarea covoarelor delicate.
  6. Apoi, covoarele sunt rulate și introduse în centrifugă pentru stoarcere, unde se elimina peste 90% din cantitatea de apă reținută de covor în procesul de spălare și clătire.
  7. După centrifugare, covoarele sunt duse în camera de uscare, unde se află mai multe ventilatoare cu aer cald, de mare putere, și dezumidificatoare, covoarele rămânând perfect uscate după doar câteva ore.
  8. În ultimă fază, covoarele sunt periate manual, pentru eliminarea eventualelor fire de păr sau scame rămase după spălare, iar apoi rulate și pregătite pentru livrare.
  9. Covoarele vă sunt aduse la domiciliu a doua zi după ce au fost ridicate!

Cât costă?

     Tariful este de 12,50 lei/mp (pentru covoarele aduse la firma si preluate de catre client) sau 14,00 lei/mp, daca doriti sa ne ocupam noi de transport. Mai jos vă oferim un calculator pentru a calcula costul total al comenzii dvs, incluzand transportul.

Calculator preț

IMPORTANT: Orice covor mai mic de 1 mp se va taxa cu 14 lei!

Total de plată: lei